Plan Toys (Thailand) is een van de werelds beste fabrikanten van hoogwaardig en milieuvriendelijk houten speelgoed. De producten van Plan Toys zijn gericht op het ontwikkelen van intelligentie, motoriek en creatief denkenvan kinderen van verschillende leeftijden.
Plan Toys is de eerste speelgoedfabrikant ter wereld die met succes rubberhout als materiaal gebruikte. Het bedrijf gebruikt hout van rubberbomen nadat ze zijn gestopt met het maken van rubber. Eerder werden dergelijke bomen verbrand.
Plan Toys is speciaal gemaakt met afgeronde randen om letsel te voorkomen. Het oppervlak van het speelgoed is zorgvuldig gepolijst en bedekt met veilige, niet-giftige verf, wat aangenaam is voor kinderhanden en bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van tactiele sensaties.
Dit speelgoed voldoet aan de strengste eco-normen van de Europese Unie, ze hebben ongeveer 50 internationale prijzen gewonnen.
Alle producten hebben een zeer aantrekkelijk uiterlijk. De warmte van natuurlijk hout en het originele ontwerp maken alle producten van Plan Toys populair op de markt en geliefd bij kinderen van alle leeftijden.