My Little Bunny story

Toen mijn dochter twee was, deed ze graag alsof ze thee of koffie voor mij zette met behulp van haar speelgoed. Als koekje, lag er meestal een stukje houten puzzel op een bordje. Toen realiseerde ik me hoe belangrijk het is om het juiste speelgoed te vinden om de fantasie van kinderen te ontwikkelen. Hoe minder speelgoed kan doen (geluid/muziek/licht), hoe meer ideeën het kind zelf kan inbrengen. 

In het begin van 2022 durfde ik van beroep te veranderen en een bedrijfje te starten dat zich richt op duurzaam educatief speelgoed en babyaccessoires. Omdat ik architect ben, ben ik altijd op zoek naar het beste design en de hoogste kwaliteit. Dit zie je ook terug in de producten in de My Little Bunny winkel.

Het siert niet alleen je kinderkamer, maar stimuleert ook de creativiteit, fantasie en mobiliteit van je kind. Ik als ouder hecht veel waarde aan de veiligheid en duurzaamheid van speelgoed en babyaccessoires. Daarom vind je op deze site speelgoed, tafelspellen en babyaccessoires gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, katoen en wol.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van nieuws en aanbiedingen. Of volg My Little Bunny op Facebook en/of Instagram.